MOST  ITT  AZ  ESÉLYE - VELÜNK  BÁRHOVA  IS  PÁLYÁZNI!

 

Kompetenciánk mindenek előtt

a következő szakmai ágazatokban jeleskedik évek óta:

T U R B Ó - P Á L Y Á Z T A T Á S A

Szolgáltatásaink nem csak pályázatának szerkesztéséből áll. Tanácsadás, felkészítés, tolmácsolások, vagy külföldre való telefonálgatásokat is vállaljuk  az Ön érdekében leendő munkaaójával a siker érdekében. Felvételije alatt Önnel leszünk telefonon át, és tolmácsolunk ha szükséges. Munkaszerződését ellenőrizzük, szükség esetén egyeztetünk a munkaadóval. Felvétele után is segédkezhetünk, intézkedünk hivatalokban, vásárlásainal, stb, ha szüksége lesz rá.

Jelentkezzen Ön is, ha

Miben segíthetünk? Az Öné a választás:

1.      sz. Szolgáltatás= 1xDELEGÁCIÓS Szolgáltatás német tolmácsolással, intézkedéssel külföldi munkaadónál, hivatalokban, vagy vásárláskor, stb. Sztarovics János tanácsadója közbenjárása hivatalból „delegációs-formában“ nagyobb nyomatékot biztosíthat az Ön érdekében. A kivitelezéshez valószínűleg kell előzetes adatfelvezetés-felvétel, egyeztetés Önnel a Megbízóval, hogy a tomácsoláskor tudjuk mire-mit is válaszoljunk. A Szolgáltatás egy alkalomra/esetre érvényes 3.300 Ft brutto, vagy 10 Euro befizetése, bankszámlánkra való utalás után.

 

2.      sz. Szolgáltatás= 2xTURBÓ-Pályáztatások 15 napon belül max. 2 német nyelvű munkaadóhoz az Ön választása szerint. Sztarovics János az Ön tanácsadója személyesen veszi fel a kapcsolatot a munkaadókkal. Először is fel kell állítanunk adatgyűjtéssel egy karakteres önéletrajzot német nyelven a mai külföldi normáknak megfelelően   JPG fotók dokujairól, szabványos adatfelsorakoztatás, stb. Végre lesz Önnek is egy profi németnyelvű Lebenslauf-a amit majd máshol is felhasználhat a továbbiakban. A kiválasztott munkaadókat felhívjuk, kikérdezzük, egyeztetünk velük, mire a pályázásoknál ezek alapján fogalmazzuk a motivációs leveleket/Anschreiben induviduálisan - és nem holmi sablonszöveget a webről!. Felkészítjük, telefonálgatunk külföldre, tolmácsolunk, munkaszerződését leellenőrizzük! Előfizetéssel 16.000 Ft vagy 49 Euro brutto. Befizetése után indul a szolgáltatás.

 

3.      sz. Szolgáltatás= 7xTURBÓ-Pályáztatások 60 napra, akár 7 német nyelvű munkaadóhoz is! Tanácsadója Sztarovics János dipl. Personalmanager intézkedik személyesen, hogy Önnek is sikerüljön végre egy remek munkaadónál a felvétele. Először is fel kell állítanunk adatgyűjtéssel egy karakteres önéletrajzot német nyelven a mai külföldi normáknak megfelelően - JPG-fotók dokujairól, szabványos adatfelsorakoztatás, stb. Végre lesz Önnek is egy profi németnyelvű Lebenslauf-a amit majd máshol is felhasználhat a továbbiakban. A kiválasztott munkaadókat felhívjuk, kikérdezzük, egyeztetünk velük, mire a páylázásoknál ezek alapján fogalmazzuk a motivációs leveleket/Anschreiben induviduálisan -és nem holmi sablonszöveget a webről. Felkészítjük, telefonálgatunk külföldre, tolmácsolunk, egyeztetünk a munkaadók elvárásaival – telefonon vagy emailben kikérdezzük a személyzetiseket, és annak alapján fogalmazzuk a motivációs leveleket esetenként – nem pedig a webről kimásolt sablonnal… Komplett felkészítés adunk - a bevált tippel-trükkel-betanítással! Így a rövid német mondatocskákat is válaszaiként (mert mi tudjuk mit fognak kérdezni!). Tolmácsolunk is felvétele után is ha szükség lenne rá, mint a munkaszerződése leellenőrzésére is adott esetben. Előfizetéssel 29.000 Ft brutto vagy 90 Euro befizetése után indulhat azonnal a szolgáltatás.

 

4.      sz. Szolgáltatás= 1xNÉMETLEVÉL Szolgáltatás egy alkalommal német nyelvű levélszerkesztésre. A következőket tudjuk vállalni: A) amikor pályázna munkaadóhoz és már van önéletrajza, de szükség lenne egy meggyőző Anschreiben-re, megszólító-motivációs-levélre a pályázata élén. Ehhez kell hogy mi áll az önéletrajzában, hogy mik az elvárásai Önnek meg a munkaadónak is. Ennek függvényében lehet fogalmazni. B) amikor fel akar mondani de nem tudja hogyan fogalmazzon, hiszen egy fontos hivatalos irata lesz, amit könnyen elbakizni… C) amikor levele érkezett és nem tudja mitévő legyen, mi lefordítjuk és válaszolunk is arra ha szeretné! Előfizetéssel 6.500 Ft brutto vagy 20 Euro befizetése után indulhat a szolgáltatás.

 

5.      sz. Szolgáltatás= TOBORZÁS-PROFILKÉSZÍTÉSSEL Partner-munkaadókhoz annak, aki a Foxinfo Service Kft aktuális partnereihez pályázik, de nincs német nyelvű pályázati anyaga (Önéletrajz, JPG-formátumú max. 200kB doku-fotók). Egy a munkaadó által elvárt Bewerberprofil elkészítése az adatfelvétel és HR-Coaching végett többórát vehet igénybe, melyet a munkaadó csak akkor honorál ha Ön a jelentkező felvette a munkát nála. Ebben az esetben visszatéríti Önnek (bármelyik partnercégünk is) az Ön garanciáját, ugyanis a szolgáltatás csakis 9.500 Ft avagy 30 Euro KAUCIÓ befizetése után indulhat!

 

6.      sz. Szolgáltatás= KÖZVETÍTÉS Partner-munkaadókhoz annak, aki a Foxinfo Service Kft aktuális partnereihez pályázik, és rendelkezik elfogadható német nyelvű pályázati anyaggal, de legkevesebb német nyelvű önéletrajzzal, max. 200kB JPG fotókkal a dokumentumai felől, és Megbízást küldött Emailben (kékbetűs az alábbiakban). Szolgáltatásunk ez esetben INGYENES.

Válaszlevelében kérem adja meg a választott Szolgáltatás számát is!

BANKÁTUTALÁSNÁL MIT ÍRJAK A MEGJEGYZÉSBEN?

Írja a nevét majd a szolgáltatás számát.

Példa: Kovács Péter 2.sz.Szolg.

BANKSZÁMLÁINK (KONTOVERBINDUNGEN):

  1. FORINT-számla OTP Bank
    számlaszám 11731001-21378447-00000000 BIC-kód: OTPVHUHB
  2. EURO-Devizaszámla OTP Bank
    IBAN- HU17 11763316-43224889 00000000
  3. PayPal Euro befizetéssel:

Formularbeginn

Formularende